lauantai 18. elokuuta 2018

Blogiystäväkirjahaaste

Blogiystäväkirja

Jee, haaste! Minut haastoi tähän blogiystäväkirjahaasteeseen Chido Hupenyi blogista, kiitos! Näitä ei ole ollut aikoihin. 
Bloggaajan nimi: Peppermint
Blogin nimi: vielä toistaiseksi se on Tasapainoilua ja tassunjälkiä, mutta meinaan muuttaa sen joskus hamassa tulevaisuudessa joksikin muuksi. 
Ikä/ Blogin ikä: Mun ikä on 47 ja blogin ikä 7 (Jo!) 
Aikaisemmat blogit: Tämä on ensimmäiseni, ekana sen nimi oli Tasapainoilua ja tanssiaskelia mutta muuttui kun piti lopettaa tanssiminen. Muita blogeja on Sairaankaunis yhteisössä blogi Sumupuu, jota en ole kirjoitellut kun se yhteisö on vähän kuivunut, ikävä kyllä! Myös nuortenkirja-aineinen blogi Sivupolku on mun pitämä ja lisäksi kirjoittelen meidän kirjaston blogiin Kirjaston kulmilla
Miksi aloitit bloggaamisen? Tykkään kirjoittaa. Sillä tavoin voin kertoa ihmisille asioita, se saattaa myös kirkastaa omaa mieltä. Aluksi oli tarkoitus kertoa keski-ikäisen sairaan ihmisen tanssiharrastuksesta ja tasapainoilusta bipolaarihäiriön kanssa, mutta se on muuttanut muotoaan ja tulee vielä muuttamaankin. 
Mistä aiheesta postaat mielelläsi? Tykkään kertoa arjesta elämää rajoittavan sairauden kanssa, sen haasteista ja asioista jotka tuottavat iloa siitä huolimatta. 
Mistä aiheesta et postaa mielelläsi? Jaa, tekisi mieli ruotia yhteiskunnan ongelmia, mutta en halua olla liian ongelmakeskeinen ja tuntuu ettei aivokapasiteetti riitä sellaisen älykkään tekstin laatimiseen. 
Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan?  Aika kriittinen. Sen takia postaan vähemmän kuin haluaisin. Ja välillä se stoppaa kokonaan, itsekritiikin ja väheksymisen takia. 
Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana? Elämää. Kaikenlaisia vaikeuksia ja juttuja joista en halua puhua. Myöskin parisuhteeni pidän omana tietonani enimmäkseen.  
Blogin kautta olen saavuttanut: Uusia ystäviä! 
Blogisalaisuutesi: Ei ole salaisuuksia. 
Suosikkisovellukseni: Instagram varmaan nykyisin, se vaihtelee. 
Lempibloggaajasi: Niitä on monia! Mainitsen Henkireikiä ja mun haastajan blogin ja Filosofian puutarhassa. Tykkään myös tosi paljon Tää on vielä kesken blogista, mutta se on tauolla. 
Mikä erottaa blogisi muista blogeista? Haha, En tiedä, ehkä se että kirjoitan matalalla kynnyksellä, puhekielellä, tavallisista jutuista ja se ettei mulla ole tiukkaa aihepiiriä. 
Paras blogimuistoni: Varmaan kun jotain tekstiä on haluttu jakaa eteenpäin. 
Kenet haastan mukaan? Haastan ihanan Maijan

1 kommentti: