sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Jatkoa edelliseen / Continuing the last post

Jatkoa edelliseen, eli miksi olen ollut uupuneempi ja voinut huonommin kuin aikoihin. Tajusin toisenkin seikan mikä varmaan siihen vaikuttaa, sen lisäksi että on ollut stressiä ja rasitusta enemmän kuin olisi ollut suotavaa viimeisen neljän vuoden aikana.

Nimittäin, viimeiset neljä kesälomaa - jonka siis pitäisi olla aikaa rentoilulle ja palautumiselle, niin sellaisia ei juurikaan ole tapahtunut.

Eka kesäloma tuon ensimmäisen keskustaan muuton jälkeen meni siinä kun Mikyn peräpää halvaantui. 6 viikkoa häkkilepoa jolloin sitä ei jätetty yksin ja piti noin tunnin välein huolehtia että se sai vettä ja piti viedä kylppäriin pissille siten että tyhjensin sen rakon ja suolenkin pari kertaa päivässä. Ja nukuin lattialla sen häkin vieressä. Siinähän se kuusiviikkoinen meni silloin. Oli vielä tosi hellejakso ja me oltiin pimennetyssä olkkarissa koko lauma ja katsottiin telkkaria. Yritettiin pitää asunto viileänä ettei Mikyllä olisi ollut tukalaa siellä häkissä.

Toinen loma olikin sitten ihan vain loma, oli voimia käydä Suomenlinnassa ja uimarannalla ja tehdä lomajuttuja - ihanaa!

Kolmas loma meni muuttamiseen, pakkailua, organisointia, juoksemista, järkkäämistä ja siivoamista. Samon neljäs loma, samoissa merkeissä.

Eli ei ole tullut paljoa rentoiltua ja palauduttua liian pitkään aikaan. Huoh. Sovitaanko että tulevana kesänä mun loma on lomailua, että saan olla ja palautua ja rentoutua ja olla ja lukea ja makoilla ja syödä mansikoita ja nauttia sinisestä taivaasta ja auringon lämmöstä ja ruohon tuoksusta. :)

Tarvitsen lisää valoa / I need more light

Continuing the previous post. I just realized another thing that probably is making me more exhausted and feeling worse, the fact that there's been too much stress and exertion going on these last years. 

My last four summer holidays - the time to unwind and relax and recuperate, those haven't happened. 

The first holiday in these four years after we moved to the center, Miky's hind legs paralyzes. He had to be caged for 6 weeks and I had to make sure he ate and drank and I had to empty his bladder and bowel in the bathroom and we couldn't leave him alone in the cage at all. I slept on the floor next to his cage those weeks. It was a really hot summer then, we had the living room darkened to keep it cool and we just watched tv the whole time. 

Second holiday was a normal one, I visited a fortress Island Suomenlinna in Helsinki, went to the beach and such, so it was lovely!

The third and fourth holidays were spent packing, rushing around, organizing things and cleaning. So no rest. 

So, I haven't been relaxing much or recuperating for a longest time. So, let's make a deal here, the coming summer I will have a proper holiday, I can just be, relax, read, lie around, eat strawberries, enjoy the blue skies and warmth of the sun and the smell of grass. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti