sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Lomahommia / holiday home

Nyt on ollut hiljaiseloa täällä atk:n puolella... Siihen on hyvä syy. Nimittäin mulla alkoi kesäloma! Josta vietimme ekan viikon mökillä jossa ei ollut sähköä eikä juoksevaa vettä, eli ei atk:takaan. Ja kun tulimme sieltä, olemme hulluna pakanneet tavaroita - koska vajaan viikon päästä pääsemme muuttamaan kolmioon! Pitkäaikainen haave toteutuu!

Nyt mä olen pitänyt pari päivää taukoa pakkaamisesta, sillä voimat loppuivat. Vaikka kuinka yrittää tehdä rauhallisesti ja ottaa vähäiset voimavarat huomioon, niin tämä muuttaminen on kyllä niin raskasta ettei paremmasta väliä. Enää onkin lähinnä keittiö ja kylppäri pakkaamatta, sillä niitä vielä tarvitaan. Varattiin pari viikkoa tälle pakkaamisurakalle jotta ei menisi liian kiireiseksi. Ja lisäksi meillä on ihan hurjasti tavaraa. Samalla tässä pakkaillessa ollaan sitä myös karsittu, roskiin, lahjoitetuksi ja kirpparille meneväksi. Ihanaa on se, että pääsee turhasta eroon.

Miehu on viisas ja hyvä organisoimaan, siksipä tehtiin niin että heti aluksi kasattiin sänky ja muutettiin nukkumaan olkkariin vuodesohvaan, ja makkari pakattiin ekana, nyt sinne saadaan pinottua kaikki täydet pahvilaatikot ja jätesäkit, eivätkä ne pyöri jaloissa. Ihan mahtava idea!

En oikein vieläkään usko että tuo uusi kämppä on meidän tulevaisuutta! Se on iso, valoisa ja avara kolmio saunalla ja vaatehuoneella ja parvekkeella! Ja työmatka pitenee vain muutaman sata metriä. Ihan mahtavaa! Koitan nyt ajatella että viikon päästä pahin on ohi. Tavaroiden paikoilleen laittaminen ei ole niin stressaavaa kuin pakkaaminen ja itse muutto.

Kerron sitten paremmalla ajalla tuosta mökkiviikosta ja uudesta asunnosta. Nyt riennän viemään koirut ulos ja sitten nukkumaan. Huomenna jatkan pakkailua! Näkemisiin!


Pakkailua / packing up

Vähän luontoa / some nature
I've been a bit quiet here in my computer. It's because my summer holiday started and the first week we went to my friends summer cottage by the lake and there was no electricity or running water, so no computer stuff there! And when we came back home we've been packing up like crazy! 

We'll be moving in less then a week and now I've taken a few days off from packing. because I'm too exhausted. But there's mainly the kitchen and bathroom left to pack. We've been going thru our stuff while packing, throwing away, donating and selling. 

My man is a great organizer and has great ideas, we packed our bedroom first, and now we sleep on our sofa bed and all the full boxes are stored in the bedroom, it's great that they're not on our way all the time! 

Still hard to believe that the new place is going to be ours, it's so big, airy and light with a sauna, walk-in-closet and a balcony, and only a few hundere meters more from my work! I'm trying to remember that in a week the worst of this will be over! 

I will later tell you more of our summer cottage week and our new place, now I'll go and walk our doggies and go to sleep so I can do more packing up tomorrow! See you! 4 kommenttia:

 1. Onneksi pääsitte vähän relaamaan ennen muuttoa, on se sellainen projekti että hirvittää jos/kun siihen joskus on ryhdyttävä. Tsemiä ja lopussa kiitos seisoo jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! kaikki tsemit tulee tosi tarpeeseen :D On tää vaan aikamoista! Ja parin vuoden välein tähän mennessä pitänyt tehdä...voi kun löytyisi viimein sellainen paikka mihin voisi asettua :)

   Poista
 2. Jaksamista muuttoon ja onnea uudesta kodista! Itse muutimme viime viikonloppuna Helsinkiin ja pakkaaminen piti suorittaa viikossa. Sattuneesta syystä jouduin vielä itse pakkaamaan melkein koko kämpän ja olin ja olen yhä muutosta todella stressaantunut. Lisäksi kun asuimme 12 vuotta saunallisessa kolmiossa, jossa oma piha ja sen jälkeen muutimme kaksioon niin voin snaoa että tavaraa on yhä kolmion verran, varsinkin kun puolison harrastustavaraa suurin osa. Itselläni ei pahemmin tavaraa edes ole. Tähän päälle tietysti kaikki hoitosuhteet menevät uusiksi jne. Ehkä se tästä...

  -Marjaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ja kiitos! Ja onnea teillekin uudesta kodista ja muutosta! Hurjalta kuulosti teidänkin projektinne! Oletteko jo asettuneet sinne? Varmaan tukalaa muuttaa pienempään. Meilläkin harrastutavaroita sen verran että piti päästä kaksiosta kolmioon, ei sitä ahtautta enää jaksanut. Toivottavasti sun hoitosuhteen järjestyy kivasti ja saat hyviä hoitajia! Paljon voimia sullekin!

   Poista