perjantai 30. lokakuuta 2015

Hyvä päivä, hyvempi mieli

Tää oli hyvä päivä - eikä se ole vielä edes ohi! Tänään on siis perjantai, olin ma, ti ja ke töissä, jossa oli taas kivaa ja sain tehdä kivoja hommia mm. uudistan lapsille ja vanhemmille suunnattuja kirjavinkkilistoja. Torstai meni toipuessa, jaksoin tehdä pienen kauppareissun kun kaapit ammottivat tyhjyyttään. En jaksa työpäivinä tehdä juuri muuta kun hoitaa ne työt. Piti jakaa kaupassa käynti kahdelle päivälle kun en saa kerralla kaikkea tuotua kotiin.

Tänään aamutoimien jälkeen kävin toisessa kaupassa, jossa ei ole tullut käytyä muutamaan kuukauteen. Se oli taas kun olisi matkoilla käynyt. Kauppaa oli uusittu ja kun siellä on eri valikoimat kun siinä kaupassa, missä yleensä käyn, niin oli mukavan eriä kaikki. (Pitää vetää nämä elämän ilot pienistä asioista, eiks niin? :D ) Siellä oli kiva rauhallisesti pörrätä ja katsoa missä mitäkin oli. Oli jännä havainnoida että kussakin kaupassa on selkeästi ne omat vahvuutensa. Täällä oli mahtavat karkki- ja herkkuvalikoimat, kivasti kaikki gluteenittomat omassa paikassaan ja taas siinä missä yleensä asioin on paremmat luomuvalikoimat ja mun mielestä edullisempaa. Mutta vaihtelu virkistää, ainakin mua.Oli kiva ilma kävellä, aurinko paistoi viistosti niiden muutamien lehtien lävitse jotka vielä roikkuvat viimeisillä voimillaan puissa kiinni. Kotiin päästyäni miehu oli tarttunut rohkeasti imuriin ja oli siivonnut kotia ja ryhtynyt suureen raikkoamishommaan. Miehulla on puolet olkkarista omana harrastealueenaan (kun ei olla vielä päästy kolmioon josta saataisiin hälle oma leikkihuone). Siellä hän nyt uudistaa järjestystä ja samalla päätyi kierrätyskärryyn onneksi tavaraa.

Mä sain järkättyä yhden rompenurkkauksen kotoota, keittiön yksi nurkka oli kerännyt itseensä kaikenlaista sälää ja papreita ja silpettä ja mä järkkäsin ne ja etsin papereille omat paikkansa (ilahduttavan moni päätyi paperinkeräykseen). Järkkäsin tavaroita uudelleen ja tein tilaa. Tuli hyvä mieli kun tuo nurkka on ahdistanut aika kauan. Nyt on vielä pari ahdistuskoloa käymättä läpi, mutta ainakin yksi on siivottu!!

Sitten tein ruokaa, pottumuusia, kalapullia ja kastia. Kalapullat valmiina ostettuna tosin. Tuli hyvää! Ihmeen harvoin tulee tehtyä muusia vaikka se on namia! Sen jälkeen olikin väsy ja vetäydyin makkariin läppärin kanssa ja tein yhdistyshommia ja katsoin tallenteita koneelta. Koirat nukkuvat tuossa vieressä ja miehu kolistelee olkkarissa omiaan. Kiva fiilis. Ja jotenkin kotoisaa. Napostelen tässä tummaa suklaata kun se kuulema auttaa krooniseen väsymysoireyhtymään :D4 kommenttia:

 1. Olipas mukava lukea sun hyvästä päivästä! Sama täällä, on kivaa että on yhä lokakuu, kiva et on viikonloppu, ja hyvä mieli ilman isompaa syytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toi kiva päivä kesti vain tuon yhden päivän. Näköjään unettomuus tekee sen ettei olekaan niin kivaa :D Olikin juuri harvinainen kokonainen yö ennen tuota hyvää päivää.

   Poista
 2. Ihanat lääkkeet sulla väsytautiin!

  VastaaPoista