keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Loman loppua ja Suomenlinnan retki

Nyt lomani vetelee ihan viimeisiään, huomenna iltavuoroon töihin. Ihan ok:lta tuntuu se. Ei pelota eikä ahista, eikös se ole ihan hyvä juttu?

Kävi vähän hassusti pari kertaa. Ensin iloitsin Mikyn edistymisestä vesijuoksussa ja illalla se kostautui kun tuli pahat krampit takajalkaan ja se huoletti. Onneksi meni ohi ja lääkäri ajatteli sen olleen vain ylirasitusta. Se tokeni levolla ja pikku lenkeillä. Sitten iloitsin edullisten sandaalien kestävyydestä ja kymmenen minsan päästä ne hajosivat. Seuraavaksi lesosin terapeutille että olin koko loman ollut migreenitön - niin eikös vaan...

Viikko loppulomasta meni sitten migreenin kourissa. Siitä tuli pitkä putki, 7 päivää, vaikka kävin tiputuksessakin terveyskeskuksessa. Itse asiassa sitä seuraavat kaksi päivää olivat ne pahimmat. Särki niin että meinas hermo mennä, ellei olisi sattunut niin paljoa. Satuin löytämään yöpöydän laatikosta sinne unohtuneen nenäsumutemigreenilääkkeen joka sitten yllättäen tehosi niin että kohtausputki meni poikki. Terveyskeskuksessa mulle laitettiin tippa jossa oli suolaliuosta, jotain keto--jotain, joka kirveli hirveesti verisuonissa sinne mennessään  ja sen jälkeen paracetamolia vielä. Se auttoi hetkeksi vain. Ja on jotenkin inhottavaa maata siellä...ei sitä osaa oikein selittää. Mutta joo, viikko meni siihen.

Sitä edellisellä viikolla mä vietin ihanan sunnuntain serkkuni kanssa Suomenlinnassa. Oli tosi hieno päivä ja olikin vierähtänyt hurjan kauan aikaa siitä kun viimeksi kävin Suokissa. Kaikki oli jotenkin ihan uutta ja me käveltiinkin koko saari ihan ympäriinsä ja kartoitettiin missä mitäkin on ja pälätettiin koko ajan kun oli vierähtänyt aikaa siitä kun oltiin viimeksi nähty. Nyt laitan tähän kuvakavalkaadin meidän päivästä:

Suomis lähestyy

Kirkon kulma

Kaunis paikka

Täällä käytiin kahvilla

Luolissa ja käytävissä oli mukavan viileää

Ikkunan valo heijastui lattian lätäköstä

Tunnelista toiseen...

Aurinko leikki valleilla

Purjevenheitä Suomenlahdella

Upeita maisemeita

Söpönen pikku uimaranta

Vanhoja sähköjuttuja

Just tässä kohtaa sain ensisuudelmani vuonna -86

Nää on vaan niin ihaneja!

Paistaa se päivä tunneliinkin

Täällä syötiin hyvää lohipastaa!

Näistä tulee jotenkin mutsi mieleen <3


Lisäksi loppulomalla oli kirppispöytä pystyssä jonka voitin arvonnassa pariksi viikoksi. Jonkun verran meni kaupaksi, mutta ei niin hyvin kuin olin toivonut. Mutta olihan nekin pois nurkista :) Ja tuli muutama kymppi matin seuraksi kukkaroon.

Ihan hyvä mieli on jäänyt tästä kesästä. Alkukesä oli kylmä ja sateinen, mutta kukkaloisto oli huimaava ja musta oli kiva kävellä koirien kanssa ja nauttia vaan siitä ettei ollut pimeää eikä tarvinnut pukea talvivaatteita. Ja sopivasti helteet oli mun loman aikana, ja niistä sitten nautittiinkin ihan kunnolla. Rantailua, ulkoilua, retkiä, valokuvaamista, kesävaatteisiin pukeutumista.

Kohti arkea!


6 kommenttia:

 1. Onpa teillä ollut ihana retkipäivä! Veljentyttäreni on vihitty Suomenlinnan kirkossa ja siellä luolaravintolassa (?) oli myös häävastaanotto.Todella tunnelmallinen juhlapaikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä ollessani mietinkin että olisi ihana vihkipaikka! Ja muutama hääpari nähtiinkin siellä, taitaa olla aika suosittu tuohon tarkoitukseen :) Mä voisin vaikka muuttaa tuonne, oli niin ihana. Ihan kuin pieni ulkomaanmatka :)

   Poista
 2. Olipa hieno retki ja hyviä kuvia! Mullekin tuli sama mieleen kun näin ruusukuvan! 😅😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja kiva että kuva natsasi :) Hassut merkit tuli sun hymiöiden tilalle, ja joo, yhä toimii vain chromessa tämä kommentointi. Varmaan kookkeli yrittää että kaikki käyttäis kromea eikä sitä tulikettua :)

   Poista
 3. Ai tää ei toistakaan hymiöitä...
  Hyvä että löysit konstin näille kommenteille! :)

  VastaaPoista