keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ihan kivaa, Ilmettä kevääseen & Isolla Kirkolla käynti

Jostain syystä nyt on tuntunut ihan hyvältä olla ihminen ja juuri minä. Se ei ole kovin useinen tila. Mutta jostain syystä uuden kodin laittaminen ja puunaaminen ja maalaaminen tuntuu hyvältä vaikka siinä on kovaa työtä. (Huomasimme muuten että seiniin valitsemamme väri on maalarinteipinkeltainen (oikeasti sen nimi on mousse)). Mutta ehkä juuri se saa olon tuntumaan hyväksi. Ja hyvältä on tuntunut senkin takia että pari viikkoa sitten tapasin Näkijän joka osasi kertoa asioita jotka aiheuttivat hyvää mieltä ja varmuutta omasta itsestä.

Kodin seinät saavat pintoihinsa kepeän keltaisen sävyn.
Näkijä muun muassa kertoi että tarvisisin lisää musiikkia elämääni, mähän en sitä hirveästi kuuntele, vaikka silloin kun kuuntelen, se tuntuu aina hyvältä. Musakiintiö tuli hyvin täytettyä lauantai-iltana Isolla Kirkolla kun siskon kanssa kävimme 30 Seconds To Mars yhtyeen keikalla. Oli mahtava fiilis ja teki hyvää hyppiä, pomppia ja laulaa ja kiljua :D Ei siinä ikä painanut eikä murheet tuntuneet kun antoi musiikin viedä ja Jaredin äänen kuljettaa mukanaan! Myös visuaalisesti oli kiva keikka kun Jared päästi valtavia ilmapalloja seikkailemaan yleisön keskelle ja niitä pompsauteltiin siellä eestaas. Upeat valot myös ja muut tehosteet, ei ollut niitä liikaa mutta sopivasti. Ja onhan se Jared aika hottis ja söpönen <3

Jättipallot pomppuilemassa

Entisen sytkärimeren tilalla on kännymeri

Paperisilppua ilmassa, sitä tippui yöllä mun vaatteista himassa :D
Ilmeeni myös muuttui viime viikon aikana kun kävin kampaajalla hakemassa vähän kevätilmettä päähäni. Vähän jotain uutta kun sama malli ja värit on olleet viime syksystä asti. Sivuille tuli blondia ja nyt meinaan kasvattaa takatukkaa ja samalla pieni tupsu korvalliselta leikattiin pois. Ihan kiva tuli mun mielestä.

Uusi tukka

Ihanasti tänään saatiin uuden kodin puunaus valmiiksi, nyt se on valmis vastaanottamaan meidät ja meidän kamat. Vaikka oliskin ihan parasta olla viemättä sinne juuri mitään. Tyhjänä noi asunnot on parhaimmillaan. Jos olisi varakas, olisi kiva vuokrata varasto ja hakea sieltä tavaraa sitä mukaa kuin tarvitsee eikä mitään ylimääräistä! Mutta yritetään me kyllä pakkausvaiheessa karsia turhaa ja tuoda uuteen vain tarvittavat roinat. Jonkinverran olen saanut myytyä jo nettikirppiksillä - jokainen poisto on kotiinpäin, jos nyt niin voi sanoa :D

Pakkaus alkakoon...4 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa tarpeellisten tavaroiden valintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Sitä tarvitaan! Toi ilo oli kiva lisäys :)

   Poista
 2. Onnea uudelle kodille ja tukalle! Musiikista saa kyllä usein hyviä fiiliksiä, vaikka mäkin olen sen sortin musiikin kuuntelija että kuuntelen ihan sitä mitä radiosta sattuu tulemaan. Hyvää viikonloppua, meneekö muuttotouhuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Mä kuuntelen yleensä radiosta Yle Puhetta tai Radio Helsinkiä - aika rajoittunut siinäkin mielessä ;) Tämä viikonloppu menee pakkaamisessa ja seuraava sitten itse muutossa...Olisipa ohi jo! :)

   Poista