keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Blääh

Mä huomasin että kaikki mun tän vuoden postaukset alkaa a-kirjaimella. Eli nyt on sitten varmaan b:n vuoro. Eli blääähhhhh.

Tää päivä on erinomainen esimerkki mun elämän bläähstä. Täysikuu tai jokin valvotti niin ettei uni tullut vaan oli ihan ärsyttävän virkeä olo yöllä. Aamulla väsytti yhteentoista asti (vapaapäivä, vika ennen työjakson alkua). Heti herättyä koirat ulos, oli ärsyttävän aurinkoinen ja ihana päivä. Koirut tykkäs olla ulkona ja nuuhkia, tehtiin pienehkö metsälenkki. Otin pari valokuvaa kun aiheena on tänään mustavalkoinen ja sellaistahan tuolla ulkona on. Sitten koirat sai ruokaa ja sitten ihmiset aamupalaa. Katsottiin aamupalan kanssa eka jakso Curb your enthusiasm -sarjaa, joka oli ihanan täyteläinen puolituntinen.

Mustavalkoinen risu lumella
 Sen jälkeen oli kooma ja väsy ja paha olla. Tekstasin siskolle etten jaksakaan tulla moikkaamaan heitä ja mutsia joka oli siellä kylässä. Harmitti. En ole vähään aikaan käynyt kylässä enkä jaksanut nytkään. Kömmin sänkyyn peiton alle ja luin Pohjois-Korean ankeasta elämästä kirjasta Salattu maa. Nukahdin koirat kyljessä. Näin todella ahdistavia unia ja heräsin ihan mielelläni nukuttuani pari tuntia. Vuokraemäntä laittoi tekstaria josko katsoisin sille tarot-kortteja vuoden alun kunniaksi. En jaksanut mennä mutta ehdotin toista päivää.

Lyhty lumessa
 Piti avata kone (vaikka en jaksais) kun piti tehdä jotain juttuja. Miehu laittoi samalla ruokaa alkuun ja autoin siinä sivussa että saatiin härkäpapurouhemakaroonilaatikko uuniin. Koirien kanssa lenkille. Hassua että oli vielä valoisaa, näköjään ne päivät pitenee. Koirat tykkäs. Mua ahisti. Kotona takas koneelle kirjottaan tätä kun tuntui että jotain pitäis. Kohta pitää kammata naama ja kömpiä taas ulos ja bussilla keskustaan kun on kampaaja-aika, jota jo kerran lykkäsin kun oli rahat loppu. Tänään on liksapäivä. Toivottavasti se piristää, siis se kampaaja, vaikkei huvittais lähteä. Kun tulen sieltä onkin jo myöhä ja voi katsoa telkusta Kuvun allaa ennen vikaa koiralenkkiä jonka jälkeen pitäis saada nopsaan unta että jaksaa herätä huomenna ennen seiskaa aamuvuoroon.

Tällainen tavallinen vapaapäivä.  Toivottavasti sulla oli kivempi päivä.

4 kommenttia:

 1. Voivoi. Aikas blääh-päivältä kuullosti. Joskus sitä ei vaan jaksa ja silloin on lupa olla jaksamatta, ainakin jos sattuu olemaan vapaapäivä. Mua myös jotenkin uuvuttaa lumi ja aurinko, voin paremmin pimeässä ja vesisateessa. En muuten valittanut silloin kun oli lumetonta ja pimeää eli olen ottanut oikeuden valittaa kylmästä nyt! Nih...toivottavasti sulla on huomenna parempi päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maija! Seuraavat päivät oli kyllä jo parempia ja nyt on taas ihan samanlainen bläähpäivä. En tiiä mikä vaivaa. Mutta onneksi aina on jotain joka vähän piristää, kuten kivat kommentit blogissa - kiitos sulle! Ja muuten, mullekin sopi tuo pimeä ja märkä hyvin, tää auringonpaisteinen lumisuus on jotenkin räikeää...

   Poista
 2. Nyt kun on jo muutama päivä mennyt, odotan mielenkiinnolla, onko seuraava postaus banaaneista, bingosta vai bongaamisesta. Baletista, biisoneista, bailaamisesta, barffaamisesta, bloggaamisesta? Toivottavasti mielessäsi on jo iloisia ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja huh. Nyt tuli suorituspaineita :D Aika hyviä aiheita kaikki...jokaisesta saisi hyvä postauksen. Nyt sit itsekin jännityksellä odotan mitä sieltä tulee. Iloiset ajatukset tulee ja menee, kuten nuo ikävätkin - onneksi mikään ei pysy samana kauaa. Kiitos piristävästä kommentista!

   Poista