keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Paketeita

Syystalvilomani alkaa uhkaavasti lähetä loppuaan, huomenna töihin. Tällä lomalla tuli taas huomattua että pienen ihmisen on ihan turha tehdä mitään lomasuunnitelmia - silloin kun oikein suunnittelee ja meinaa, niin universumilla on tapana heittää kaikin ihan päälaelleen ja nauraa tähdelliseen partaansa kun ihmispolo pyristelee elämän kurimuksessa. Eli ei mennyt kuten suunnittelin, mikään. Mutta onneksi sitä on sopeutuvainen ja lomalla turha mitn hötkyillä. Pääasia että sai levättyä ja luettua ja nukuttua.

Maanantaina hoitelin asioista kaupungilla, kävin hankkimassa lahjat siskon perheelle Australiaan. Hän on asunut siellä vuodesta -96 ja kasvattanut sinne juuret ja kolme mukulaa. Vaikken muuten niin kovasti  lahjuksista välitäkään, heille niitä on kiva lähettää, kun muutoin ollaan niin vähän ja harvoin tekemisissä. Onneksi on Skype. Pojat on jo 13 ja 11v ja Tyttö on kohta 8v. Joka kerta jonkinlaista päänvaivaa että mitä niille keksii, joka ei olisi liian painavaa ja hankalaa lähetettäväksi, mutta aina sitä jotain kivaa tulee mieleen.

Pojille lähetin yhteiseksi älypelin, ovat sellaisia älykköjä molemmat - ja tyttöselle sellaiset jumppatossut joita ei sieltä saa, pinkit tietty! Sisko saa suomenkielisen kirjan josta luulen hänen tykkäävän paljon, itse ainakin tykkäsin, sekä salmiakkisuklaata ja siskon mies saa suklaata, josta pitää paljon. Lapsille vielä vähän karkkia päälle.

Kerrankin ajattelin sen lisäksi että olen ajoissa, myös pakata nätisti lahjat. Sekään ei yleensä ole tapana. Tällaisia niistä tuli:

Ekat paketiit.
En nyt tiedä onko niin nättejä, mutta tavallista enemmän näin vaivaa. Pojat sai mustavalkoista, sisko ruskeaa käärepaperia koristettuna lasinalusilla ja pitsinauhalla, siskon mies kultaa ja punaista ja tytöntyllerö sydämin koristelta pakettia. Kaikki paperit on edellisiltä jouluilta säästettyä, joitain tarroja ostin täksi vuodeksi, muuten varmaan pärjään edellisvuotisilla kierrätyspapereilla.

Lopuksi vielä onnistunut kuva meidän suloisista koiruuksista, ihan vain huvin vuoksi:

Pixie tuolilla ja Miky lattiatyynyllä
Onneksi loman jälkeinen työviikko on melkoisen kevyt, torstaina töitä, perjantaina pyhä ja sitten viikonloppu. Pehmyet laskut sopii mulle :)


2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania paketteja, ja kivoja lahjojakin olet keksinyt. Varmaan ihanaa saada joulupostia kaukaa kotimaasta. Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! Noita ulkomaan paketteja on ihana saada tähänkin suuntaan - kovasti aina Aussipaketteja odotellaan, samoin kuin he näitä Suomipaketteja :) Toivottavasti itsenäisyyspäivä meni rauhallisesti ja mukavasti :)

      Poista