sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lemmikkimessuilua

Flunssasta parantuneena kerkesin olla kaksi kokonaista päivää töissä, mikä oli kivaa, ja nyt koittaa sitten puolentoista viikon mittainen syystalviloma! 

Syystalvilomani aloituksena käytiin Pixien kanssa messuilemassa Messukeskuksessa lauantaina, kun siellä oli tänä viikonloppuna Lemmikkimessut jossa oli koju myös Rescueyhdistys Kulkurit ry:llä, jota kautta meidän koirat on tulleet Suomeen. Pixuli oli sillä kojulla messukoirana, eli siellä ihailtavana ja rapsuteltavana kun Kulkureitten ihanat ihmiset valistivat messukansaa näistä löytökoirista ja niiden adoptiosta ja kaikesta siitä hyvästä mitä Kulkurit tekevät Romaniassa kulkukoiratilanteen helpottamiseksi. Siis paljon muutakin kuin vain adoptiotoimintaa!

Pixie matkalla Messukeskukseen

Hurjasti riitti rapsuttelijoita

Välillä piti itse käydä pökkäämässä kuonolla jos ei meinattu huomata häntä. Taustalla toinen messukoira Kaitsu

Selällään oli hyvä saada rapsuja massuun

Kulkureitten koju taustalla


Fanilauma kuvasi Pixua kuin filmitähteä!

Messujen jälkeen pieni hengähtys- ja vesitauko ennen junalle menoa -huh, olihan päivä!
 Paljon oli väkeä paikalla ja ihanan paljon Kulkureiden toiminnasta kiinnostuneita. Pixuli herätti hyvin ansaittua ihastusta ja varsinkin ihmisistä oli hauskaa arvailla mitä kaikkia rotuja siinä saattaa olla. Pixu kun on niin erikoisen suloinen ja hienostuneen näköinen pikku karvakorva.  Ihan kiva jos koiria haluavat haluaisivat antaa kodin jo olemassa oleville kodittomille, jos sitä kautta saataisiin pentutehtailua vähenemään ja vaikka loppumaan. Ja seropit vaan ovat niin persoonallisia ja ihania! Aina kun mä näen oikein ihanan koiruuden ja kysyn sen rotua, se on seropi - jokin niissä niin vetoaa muhun :)

Kodittomien koirien ystävät -yhdistykseltä ostin nämä oivat rintanapit! Varsinkin mörkö on oikein osuva mulle tähän vuodenaikaan, ja iso paha täti todellakin sopii kirjastontädille!
Kodittomat Bulgarian koirat -yhdistykseltä ostin nämä kauniit viininpunaiset rannustimet
Pari tuntia oli sopiva aika olla messukoirana, siinä samalla oli pari muutakin messukoiraa ja rapsuttaiva ihmisiä riitti oikein mukavasti. Minustakin oli mukava jutella ihmisten kanssa ja kertoa Pixien tarinaa ja vaihtaa ajatuksia eläimistä ja varsinkin koirista. Päivystysosuuden jälkeen vähän kierreltiin muita kojuja, paljon yhdistyksiä oli paikalla! Mukaan tarttui myös vähän tavaraa jonka ostamisella tuin eri järjestöjen toimintaa. Eli hyvä tarkoitus hyvien hankintojen lisäksi.

Miky sai tuliaisiksi hienon neuleen, kun pikkuisella on niin ohkainen ja silkkinen turkki ettei se paljoa talvisin lämmitä. Vihreä väri sopii mielestäni hienosti sen punertavaan turkkiin. 
Tämä oli jo toinen kerta Pixien kanssa messukoirana, ja niin kivaa touhua että varmaan menemme tulevaisuudessakin, Pixukin selkeästi nauttii huomion keskipisteenä olemisesta, kunhan se ei jatku liian pitkään ja saa sen jälkeen levätä. Mikyllä oli selkeästi siskoaan kova ikävä kun päästiin kotiin, hurjasti ne ilahtuivat nähdessään toisensa! Siinä jäi mun huomiointi ihan toiseksi :D


2 kommenttia:

  1. Kyllä hän tunteisiin vetoavalta näyttääkin, ei ihme jos rapsutuksia sateli! Sulla on uusi ulkoasu blogissa, kivalta näyttää! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maija! Tuli sellainen talvisempi fiilis ja sen halusin blogiinkin saada, näitä on kiva värkkäillä. Ja Pixu on tosi hyvä kyllä hurmaamaan ihmisiä, sillä on niin vetoava toi katse :) Sillä se mutkin hurmasi adoptoimaan itsensä!

    VastaaPoista