torstai 3. lokakuuta 2013

Lempiaamu

Mun mieluisin tapa viettää aamua menee seuraavasti (ja aika usein): Herätys siihen että Miky nousee mun mahan päälle ja nuolee mun naamaa kunnes herään. Sitten 10min - tunti koirien rapsuttelua ja köllimistä ja koirien tempuille nauramista. Vihdoin kun olen herännyt kunnolla (se kestää kauan ton fibron ansiosta enimmäkseen, herään usein yhtä väsynä kun menen nukkumaan)
nousen, aamupesut ja vaatteet päälle ja sit koirille kaulapannat ja valjaat. Miky on hassu, se haluaa ulos, mutta kun on aika laittaa valjaat se kiertelee ja kaartelee ja on ihan hassu ja hakee leluja, saa olla aika ovela että saa ne valjaat sille niskaan. Pixu taas työntää päästä valjaaseen tosi kiltisti ja on ihan murunen.

Metsässä mennään polulla peräkoiraa

Nurmikolla on paljon nuuskittavaa
Mennään aamulenkille ja se on yleensä aika pitkä silloin kun on vapaapäivä ja aikaa, työaamuina miehu vie koirat ulos. Aamulenkki on kiva kun se herättää ja virkistää. Parhautta on kun tullaan sisään ja miehu on keittänyt kahveet valmiiksi, se tuoksuu ja on ihana tulla kotiin. Yleensä myös on leivät paahdettuna ja joskus jopa munat paistettuna. Koirat saa ruokaa ja sitten me ihmiset syödään aamupalaa olkkarissa ja laitetaan joku dvd pyörimään.

Aamupalaa

Maustamatonta jugurttia ja mansikoita - nam.

Me ollaan katseltu aika monta loistavaa sarjaa aamuisin levyiltä tän lähes viiden vuoden aikana joka ollaan oltu yhdessä. Eka sarja tais olla Black books (Kirjava joukko Suomeksi), mustan huumorin sävyttämä sarja divarin pitäjästä Bernard Blackistä ja hänen ystävistään. Sitten katsottiin koko Alias-sarja, oli mahtavaa nähdä se kokonaan, kun jäi jaksoja välistä kun se tuli telkusta. Sidney Bristow on yksi parhaista agenttihahmoista! Ihailen kovasti. Siinä sarjassa meni melkein vuosi, kausiakin on viisi. Nyt just alettiin katsoa uudestaan koko sarjaa, ollaan vielä ekassa kaudessa - jee!

Sitten ollan katsottu Maanalainen armeija iskee jälleen, eli Allo Allo muutamaan kertaan, Alan Partridgen kaikki sarjat (Mid Morning Matters, Knowing me, knowing you...) pariinkin otteeseen- ihan loistava hahmo!! Steve Cooganin toinen sarja Saxondale,  15 stories high, hieno brittisarja, kuten suurin osa sarjoista joita ollaan katsottu. Paitsi Seinfeld ei ole brittisarja, mutta ollaan katsottu pariin kertaan. Sen sarjan luojan Larry Davidin toinen sarja Curb your enthusiasm katsottiin myös, oli hyvä!


Nää kuvat on netistä, en jaksanut kuvailla noita omia boxeja...
 Muita mitä ollaan katsottu: NYPD-blue, Murpy's law, Kummeli, Oh-no, Not the nine o'clock news, The Flying circus of Monty Python, Fast show, Pulkkinen, Dharma & Greg, Absolutelu Fabulous, IT Growd, Spaced (Avaruuden tuntua Suomeksi), Miami Vice, Flight of the Conchords, Lucky Louie, Garth Marenghis dark place, Fawlty Towers, Musta kyy neloskausi, That Mitchell and Webb look, Little Britain...ja varmaan on muitakin joita en nyt muista. Mä en ikinä katsonut DVD:ilta sarjoja ennenkuin tutustuin miehuuni, mutta nyt se kivaa ajanvietettä kun telkusta ei juuri tule mitn. Omin päin katsoin Twin Peaksin ja kaikki True Bloodit - ne ei miehua kiinnostaneet :)

Kun on jakso tai kaksi katsottu, aika usein mua nukuttaa ja otan tirsat ennenko voin jatkaa päivää. Sit se jatkuu miten milloinkin, olen vain, luen, datailen, jos joskus jotain jaksan käyn kaupungilla, tai näen ystäviä, tai hoidan asioita tai teen kotihommia tai jotain. Varmaan aika erilainen aamurutiini kuin monella muulla...?  :)

2 kommenttia:

  1. kuulosti nuo blogin esittelysi ensisanat niin tutuilta, että piipahdin katsomaan. Taidankin jämähtää tähän vähäksi aikaa, kun on mukavan tuntuinen blogi :) Sairastan itsekin kaksisuuntaista ja fibroa, eläimet ovat todella lähellä sydäntäni :) Hyvää Joulun odotusta Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistä ja mukavasta kommentista Henna! Mukava aina tavata ihmisiä joilla on samat diagnoosit, eli jotka siten tietävät vähän millaista saattaa olla kun sairastaa. Toivottavasti viihdyt ja oikein hyvää joulun odotusta myös sinulle! :)

      Poista