maanantai 7. lokakuuta 2013

Kesän muistelointi

Nyt voi jo ihan kunnolla olla sitä mieltä että kesä on ohi. Siis toi viime kesä, joka oli kesättömin kesä pitkiin aikoihin. Ilmathan siis oli ihan kivat ja kaikkee, mutta en vissiin ikinä ole ollut kotona ja sisällä näin paljoa kuin tänä kesänä.

Sisäilyä kera koirain
 Oli voimat pois, jaksut hukassa ja into tiessään.

Alkukesähän meni loman merkeissä. Loppukesän, heinäkuun alusta olin siis töissä tavalliseen tapaani joka toinen viikko, kun kerta joka toinen viikko olen eläkkeellä. Ei oikein mitään jäänyt mieleen...oltiin vaan himassa. Luin, katoin telkkuu, leffoja, datailin atk:lla. Olla möllötettiin vaan. Koirien kanssa ulkoiltiin.

Ulkoilua kera koirain
 Ai niin, kävin poimimassa siskon perheen kanssa luomumansikoita pakastimeen Rusutjärven luomumansikkatilalta.

Mansikointia


Sit mä kävin Mikyn kanssa Stadissa kun sille piti tehdä lopputarkastukset tulehduksen takia, ja treffattiin kaveri T ja sen koira B ja oli tosi kivaa, haettiin thai-ruokaa ja syötiin sitä kattoterassilla hienossa säässä. Miky sai terveen paperit, eli kaikki on viimein kunnossa ja pikkuinen on ihan terve - jee! Hieno uutinen.

Kattoterassiruokailua ja koirailua
Käytiin myös Pixun kanssa Stadissa, kun oli mielenosoitus Romanian koiratilannetta vastaan. Näytettiin vähän punaista korttia Romanialle, kun siellä lahtaavat katukoiria hirveän tuskallisesti ja raaasti. Täällä on lisätietoa tuosta Romanian tilanteesta jos kiinnostaa, ja täällä. Nuo tahot ovat hyvin perillä tilanteesta ja sieltä saa luotettavaa tietoa.

Eduskutataloilua, sinne päätyi mielenosoitusmarssi ja kansanedustaja otti vastaan addressin
Kolmannenkin kerran tuli käytyä Stadissa kun ystävän pyynnöstä toimin mallina erääseen lehtijuttuun, siitä lisää ehkä myöhemmin. Se oli hieno päivä! 

Sain kuvauksista mukaani vähän kosmetiikkaa :)
Sisko T vei mut kerran uimaan, sain heitettyä talviturkin pois viimein, samalla meni viimevuotinen. Ja kerran sama sisko vei mut saunomaan silleen että pääsi uimaan sieltäkin! Oli mahtavaa!


Rantataivastelua

Yksi monesta rippikakusta
Pidin myös kirpparipöytää ja pääsin eroon turhasta tavarasta, vietettiin kaksia konfirmaatioita, siskontyttöjen synttäreitä, kahvihetkiä ystävien kanssa ja peräti yksi iltameno baareissa! Josta tuli tietty huono olo, vaikka join ihan minimaalisesti kolme olutpullollista vain. Sai kuiten nauraa mikä teki hyvää. Kävin myös leffassa kummitytön kanssa. Leikin siskontyttöjen kanssa prinsessasitäsuntätä aika paljon.

Prinsessoilla mun sormukset kruunuina ja ne on käymässä eläintarhassa

Kuulostaa kaikki tämä paljolta kun näin listaa, mutta silti jäi fiilis että eniten kulutin sohvannurkkaa ja istuin sisällä vaikka olisi ollut upea ilma. Joskus aiemmin olisi tullut hypättyä pyörän selkään ja vietettyä kaikki hienot ilmat ulkona puistoissa ja rannoilla. Tai riippumatossa, sen jaksoin laittaa puiden väliin vain pari kertaa. Vaikka on ihan parhautta sellaisessa levätä.

Riippumatto puiden välissä

Riippumaton ja rusketusraidat jalassa, muualle niitä ei tullutkan kun en ollut auringossa juurikaan.


Tätä se enimmäkseen oli...

Mutta piti käydä myös lekurissa tiputuksessa migreenin takia, kesti 6 päivää - huh. 

Syötiin kesällä paljon herkkuja - myös ihanaa kunnonruokaa tuli syötyä. Sen kyllä huomaa nyt syksyllä vyötäröltä...

Heekkuja

Kunnon ihanaa ruokaa <3


Sen pituinen kesä se .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti