keskiviikko 28. elokuuta 2013

Maallista materiaa

Kesän aikana on muutama kiva tavara tehnyt pesänsä meidän kotiin, vaikka niin kovasti yritän päästä eroon turhasta ja ylimääräisestä tavarasta - jota sitäkin aina vain riittää. Kirpparipöydällä sain kesän aikana myytyä ihan kivasti ja netissäkin on tavaraa myynnissä. Aika tarkkaan mietin mitä uutta/vanhaa meille tulee, mutta jotkut jutut vain ilahduttavat tai ovat niin tarpeellisia että saavat meille muuttaa. Laitan tähän nyt muutamia kivoja juttuja:

Tämän Arabian lautasen löysin nettikirpparilta, samanlainen oli lapsuuden mummolassa ja sille oli pakko antaa koti meiltä!

Mutsilta sain tällaisen kätevän ja kivan dosetin, johon voin laittaa viikon lääkkeet kerralla ja on kätsyy napsia niitä tästä.

 
Siskolta sai tämän keittiöpyyhkeen, joka sopii mulle kuin nenä päähän :)
Jotenkin luulin että noita tavaroita olisi ollut enemmänkin, mutta väärin muistin. Laitan seuraavaksi joitain kesävaatteita joita on tullut hankittua:

Moonalia on tämän ihanan pitsimekon luoja ja tekijä! Haaveeni toteutui kun sain hänen tekemänsä mekon.

Tässä kirpparisatoa, kasarihenkinen neule ja leveät vaaleat farkut (jalkojen asento vaan  on tyhmä tässä kuvassa...)

Ja uusin hankinta! Aikuisten vauvahaalari - tästäkin haaveilin pitkään! Kurja kun on vielä liian lämmin sen pitämiseen, mutta talvella se on varmaan just ihana! (tässä kuvassa ollaan ihan aamuisia, kampaa ei siis ole vielä nähty) :)
Aika vähän on tullut tehtyä hankintoja, mikä tietty on ilahduttava juttu. Vähän väsynyt jakso taas elämässä, enkä ole jaksanut paljon muuta kuin levätä ja käydä töissä. Atk:kin on ollut kiinni pitkiä aikoja kun ei ole sitäkään jaksanut. Kai se taas tästä, joku päivä - aaltoiluahan tämä elämä on :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti