maanantai 8. heinäkuuta 2013

Loppulomailua

Lomani loppuosa meni juhannuksen ja Puistobluesin merkeissä. Juhannuksena lähdettiin koko lauma maalle mun mutsin ja isäpuolen luokse. Heillä on ihana talo ja pihapiiri ja koira, kissa ja kanoja. Meidän lauma yöpyi piharakennuksessa, jossa on vieressä kanala. Kukko oli onneksi vieraskorea ja alkoi kiekua vasta kuuden maissa, eikä se niin paljoa häirinnytkään, kuin olin etukäteen pelännyt :)

Sisko H. perheineen oli siellä myös ja serkkuni M. Oli mukavaa ja rentoa yhdessäoloa ja syömistä ja saunomista. Miehu otti paljon hienoja kuvia, mä otin vähän vähemmän ja vähemmän hienoja, mutta tässä jotain:

Näkymä pihahuoneen ikkunasta 
Pixie fiilistelee

Miky maastoutuu
Supermoon näkyy haaleasti tuolla keskellä
Puhalluskukka yöauringossa
Juhannuksesta kerittiin toipua muutama päivä, kun koitti Puistoblues. Blueskatu oli avoinna keskiviikosta perjantai-iltaan ja kadulla oli paljon mielenkiintoisia kojuja ja myyjiä ja musiikkia ilmaiseksi. Ja baareissa oli keskiviikkoillasta asti klubeja joissa bändit soittivat, itse olin vapaaehtoisena myymässä klubilippuja perjantai-iltana. Siitä hyvästä sain ilmaisen sisäänpääsyn lauantain pääkonserttiin Vanhankylännimeen ja bluespaidan ja ruokaa - ihan loistodiili! Olin vapaaehtoisena nyt kolmatta vuottani, ja harmittaa vain, etten ryhtynyt siihen jo vuosia aiemmin. Pari serkkuani on tehnyt tuota talkootyötä jo vuosikausia ja houkutelleet minua mukaan - mutta kai tuossakin on parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)

Tässä vähän bluesfiiliksiä:

Aamusta sateli ja koko päivän sääennuste näytti kovin märältä. Alkuhetkien pikku tihuttelun jälkeen sää oli kuitenkin mitä mainioin, vaikkakin pilvinen, mutta lämmin ja leuto. Jotkut varautuivat sateeseen hyvin, kuten tuon pikkumökin askarrellut henkilö keskellä :)

Ensimmäinen bändi, Q-Stone, oli ihan parhautta. Jammailimme koko setin ihan eturivissä.

Lähemmäs 10 000 ihmistä tuli seuraamaan bluesia. 

Meidän porukan perinteinen Bluesankka Pamela, sai tänä vuonna pienen pennun :)

Mielenkiintoisia pilvimuodostelmia oli taivas täynnä ja päälava oli tuollainen. 

Yhdellä serkulla oli synttärijuhlat samalla ja sen kunniaksi saimme kakkua ja kuplivaa - nam    .

Bluesien jälkeen olikin enää pari arkipäivää ennen töihinmenoa ja ne päivät vietin enimmäkseen vaakatasossa, nukkuen ja leväten ja keräten voimia töihin menoa varten. Tuntuu ettei lomalla tullut liiemmälti lepäiltyä, kaikenlaista menoa ja meininkiä oli. Ei kauhean paljoa mutta olisin ehkä toivonut tekeväni enemmän jotain kotihommia ja lepääväni vielä lisää. Mutta kivaa oli! Ja onneksi kesä vielä jatkuu vaikka loma jo loppuikin :) ¤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti