lauantai 20. heinäkuuta 2013

Lomahaave

Tuossa eräänä unettomana yönä kulutin aikaa miettimällä millainen olisi oikein todellinen unelmalomani. Eka ajatus oli että sais olla yksin, vino pino kirjoja mukana. Ja ainakin 4 päivää, ellei jopa viisi!

Nämä kaikki ihastuttavat kuvat ovat Pinterestistä, mikään siis ei ole omani - kunnia sinne minne se kuuluu :)

Hiljainen huone, mieluiten vaaleasävyinen, ei puhelinta, ei atk:ta, ei huolta läheisistä. Ei tarttisi puhua.

 Sitten tuli mieleen, että kaikki ruuat valmiina jos saisi, eli täysi ylläpito, saisi mennä valmiiseen aamiaispöytään (hedelmäsalaattia kiitos!), lounaalle ja illalliselle - ahhhh. Ja sitten takaisin huoneeseen olemaan rauhassa.

Ja siellä voisi olla kiva ulkopuoli, puisto, ranta yms, että voisi mennä kävelylle jos haluaisi, ei olisi pakko. Ja voisi olla vaikka uima-allas, jos haluaisi uida, mutta ei olisi pakko. Ja voisi olla vaikka jotain joogaa, johon saisi osallistua jos haluaisi, mutta ei olisi pakko. Ja huoneessa voisi olla tv, jota saisi katsoa jos haluaisi, mutta ei olisi pakko - you get the picture? :)

Sitten tajusin, että tuohan kuulostaa ihan joltain kylpylältä! En ole koskaan ollut kylpylässä, ehkä nyt olisi aika sitäkin kokeilla. Jos nyt alan pistää rahaa vähän sivuun, niin ehkä loka-marraskuussa voisin pitää muutaman päivän pikkulepoloman ihan minä vain, jos kotona olisi kaikki asiat kunnossa. Peukut sille että näin onnistuisi, eiks joo? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti