sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tanssia, tautia ja koiruuksia

Huh, kaksi viikkoa ja kolme päivää viime postauksesta. (Vaikka eihän kukaan laske).Tuli vähän taukoiltua, mutta kerronpa nyt miksi ja mitä kaikkea on tässä parissa viikossa tapahtunut.

Pari viikkoa sitten lähes se koko viikko meni perjantaisen esiintymisen harjoittelemiseen ja siihen että oli kaikki valmiina itse tapahtumaan. Harjoittelin viikolla pari kertaa kumppanin kanssa ja muina iltoina itsekseni hioin koreografiaa kotona. Oli aika rankkaa tehdä sitä työnkin ohella, mutta halusin osata sen mahdollisimman hyvin joten tuntui tarpeellisesta ja palkitsevalta tehdä sitä väsymyksestä huolimatta.

Samalla viikolla oli kaupunkini Valokuvaseuran 60-vuotisnäyttelyn ripustus ja avajaiset. Olin ripustuksessa mukana ja oli kiva nähdä neljä omaa kuvaansa siellä seinällä muiden hienojen kuvien seurassa. Ekaa kertaa kuviani on julkisuudessa. Vartti-lehden toimittaja tuli tekemään näyttelystä haastattelua ja otti meistä kuvia, se ilmestyi seuraavan viikon keskiviikkona,  enkä ole sitä vielä nähnyt mutta huomenna olisi tarkoitus.

Alkuviikolla tapahtui myös yksi valtavan hieno juttu!!! Ansaitsee monta huutomerkkiä. Näin Pelastetaan koirat Ryn sivuilla ihanan koirulin ja halusin varata sen. Mua haastateltiin puhelmitse ja saman koiran oli halunnut monikin taho - mutta haastattelun perusteella mut valittiin, eli saan suloisen Ellie-koiran luokseni 17.2 pe ja la välisenä yönä!! Jee. Olen onnesta soikeana, ikinä ennen en ole omistanut koiraa tai muutakaan lemmikkiä, mutta tämä koiru meni suoraan sydämeen. Varsinkin kun pari ystävääni on hommanut rescue koiran  myös, yksi Bulgariasta, yksi Romaniasta ja yksi Espanjasta, ja ne kaikki ovat valloittavia ihania persoonia. Nyt kun asun omakotitalossa tuntuu viimein että elämä on sellainen että voisi antaa kodin koiraystävälle.

Viimein sitten koitti perjantai-ilta ja esiintyminen Swengissä Pekka Haaviston tukijuhlissa. Siellä esiintyi paikallisia muusikoita ja muita taiteilijoita, mm. mentalisti, jonka show oli aivan uskomaton!! Swengin yläkerta oli suhteellisen viileä ja jengi istui siellä viltit olalla. Takahuone oli lähes huurteessa ja tuntui vähän coolilta vaihtaa siellä villapaidat ja toppahousut navan paljastaviin hameisiin ja kolikkotoppeihin. Meikit ja hiuslaitteet oltiin tehty jo valmiiksi ennen Swengiin menoa mikä olikin loistojuttu kun siellä bäkkärillä oli niin pirun kylmä. Katselimme edeltävät esiintymiset ja sitten olikin meidän vuoromme. Yleisöä oli ihan kivasti paikalla ja aika paljon tuttuja naamoja, joten lavalle meno vähän jännitti, mutta samalla tuntui tosi hienolta. Esitys taisi mennä kommelluksitta, ensin tanssimme duona ja sitten tanssikaverin soolo, saimme mojovat aplodit ja useat tulivat kehumaan jälkeenpäin että oli hieno juttu. Monikaan ei tiennyt mitä Tribal Fusion Bellydance on eikä ollut ikinä nähnyt sellaista. Eräs herrasmies käytti paljon sanaa häkeltynyt meitä kehuessaan, taisi olla vähän häkeltynyt :) Eräs kaveri videoi ja yksi otti valokuvia, en ole vielä nähnyt kumpaakaan, mutta odotan innolla...

Jäimme vielä toviksi juhlimaan ja sitten olikin lepopäivä - joka venyi lepoviikoksi. Menin sunnuntaina miehuni luoksen kun lomani alkoi heti esiintymisen jälkeen ja aikamoinen loma siitä tulikin. Iski nimittäin kauhea nuha ja pään tukko ja lievä kuume. Melko varmasti siitä jäätävästä takahuoneesta. Oli veto pois ja tehokkaasti koko viikko onkin mennyt sairastaessa ja levätessä. Toki tekee lepo hyvää kaiken aktiiviisuuden jälkeen mutta ei tuo sairastaminenkaan ole kivaa. Ja vaikka oli ääni käheänä sain pyynnön osallistua Radio Novan haastatteluun. Keskiviikkona oli Lainan päivä ja silloin kirjastoilla on yleensä kaikenlaista ohjelmaa. Minua haastateltiin The Tädeistä, joka on meidän kirjaston tätien esiintymisryhmä ja herättänyt hilpeyttä laajalti esim. You Tubessa ja kirjastopiireissä. Ohjelma on kuultavissa täältä, en tiedä kuinka kauan mutta ainakin tovin.  Loppuviikosta tulin kotiin ja lauantaina sain käytyä kaupassa ostelemassa vähän koirutarvikkeita - se sai nukkumaton, ruoka- ja juomakupit, portaattomasti säädettävän kaulapannan ja yhden lelun. Se on hyvä alku.

Nyt on sunnuntai-ilta ja alkuviikko tulee vielä olemaan lomaa, jos nyt vaikka jaksaisi jotain jo tehdäkin, vaikka tanssitreeniä ja kavereiden näkemistä :)


1 kommentti:

  1. Ihana Vieno-täti! Ja Swengi-videota näytille joskun sen joskus saat itsellesi - haluan nähdä tämän häkellyttävän esityksen :) - Krisse

    VastaaPoista