perjantai 6. tammikuuta 2012

Villasukkia ja joogaa

Melko energiseltä tuntuu tällä hetkellä tämä vuoden alku - kivaa vaihtelua normifiilikseen. Jalkatekniikan tiiviskurssista en voi vielä raportoida, koska se peruuntui opettajan sairastuttua ja kurssi siirtyi tulevaan jota innolla odotan. Henk.koht. ei juuri haitannut kurssin siirtyminen sillä noi säät on aika inhottavat matkusteluun ja silloin oli aika väsy päivä. Vuoden alkupäivillä sain valmiiksi vuosi sitten aloittamani pitkävartiset villasukat:

Nuo tehtiin aika pienillä puikoilla ja piti laskea kavennuksia ja muuta, joten en alkuinnostuksen jälkeen jaksanut pitkään niitä tehdä, mutta nyt loppuvuodesta tuli innostus taas takaisin ja sain vihdoin valmista! Ja koko on aika hyvä ja väri tosi mieluinen, tykkään pitää noita varsia taitettuina niinkuin ne olisivat säärystimet. Kannatti tehdä. Seuraavaksi aloitin mustapunaraidallisia tavallisvartisia villasukkia miehelleni, niihin teen erilaisen kantapään, niin tulee opeteltua useampia tapoja. (Noi ylläolevat on mun ekat villasukat)

Sitten tanssiasiaan: eilen pidettiin yhteiset tanssitreenit joissa lämmiteltiin ensin Anasman tahdissa ja sitten rakennettiin omaa koreografiaa yhteen hyvään biisiin. On mukavan haasteellista opetella miten tehdään koreografiaa ja miten lasketaan tahteja ja kuunnellaan kappaletta niin että se voidaan jakaa paloihin ja sitten paperilla suunnitella kokonaisuutta - kivaa hommaa! Meidän tuleva esitys siirtyi helmikuulta huhtikuulle mikä on sinänsä hyvä että on enempi aikaa valmistuautua. Omaa esiintymisasuakin pitäisi tässä alkaa miettiä ja valmistaa, ostin kankaan valmiiksi jotta tekisin oikein leveät haaremihousut joita voi pitää vaikka hameen ja/tai huivien alla. Jonkinlainen pääkoristekin olisi kiva väsätä.

Tämän aamun avasin ihanalla tavalla, sisko tuli hakemaan autolla ja mentiin yhdessä toisen siskon pitämälle joogatunnille. Tehtiin Hot Yin &Yang joogaa, tuli lämmin ja venyttelyt tuntuivat mahtavalta! Keho aukesi uuteen päivään ihan eri lailla kun yleensä. Katoin jo ensi viikoksikin sopivan päivän jolloin joogailla. Ja sen lisäksi pitäisi olla kahdet tanssitreenit loppuviikosta, kun alkuviikko menee töissä.

2 kommenttia:

  1. Sen piti alunperin olla Järvenpääläisessä anniskeluravintolassa nimeltä Swengi, mutta on siirtynyt johonkin myöhemmin ilmoitettavaan paikkaan, jännää :)

    VastaaPoista