lauantai 21. tammikuuta 2012

Gymstickiä ja Flexibaria

Äsken juuri tein 'taas' suunnittelemani puolen tunnin treenipätkän, nyt taas pystyy ja kykenee kun pää on eheä! Meinaus olisi ainakin seuraavan viikon ajan tehdä se päivittäin ja sain spotifyhin tehtyä sopivan puolen tunnin musiikkipläjäyksen jossa on inspiroivaa musiikkia joka pistää lanteet vatkaamaan. Auttaa todella tehdä välillä peilin edessä kun normaalisti treenaa ilman peiliä. Mun kädet on jotenkin aika toivottoman oloiset, mutta muuten näyttää välillä ihan hyvältäkin!

Tänään päivällä pääsin kokeilemaan erilaisia liikuntavälineitä kun meille kirjastoon tuli lainattavaksi monenlaisia vempeleitä ja niitä oli liikuntatoimen tyypit neuvomassa ja ohjaamassa siellä. Kokeilin flexibaria ja gymstickiä ja lumikenkiä, kahvakuulaan en kerinnyt, olisi ollut kiva kokeilla sitäkin. Gymstick tuntui kovin monipuoliselta ja tehokkaalta, käsivarret oli löysänä jo 15 minsan kokeilun jälkeen. Sitä voisi hyödyntää treenipäivinä vaikka ja tehdä vähän lihaskuntoliikkeitäkin, jos vaikka saisi noihin käsivarsiin lisää lihasta, ne on niin tikut. Noiden välineiden kokeilu teki oikein hyvää kun selkä on aika kipeänä parin päivän pääkivussa makoilun jälkeen, ihanalta tuntuu taas voida liikkua!

Lopuksi tähän vielä hauska  videopätkä jonka löysin, siitä tulin hyvälle mielelle! Siinä tanssii ja hassuttelee Zoe Jakes, Rachel Brice ja Mardi Love.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti