keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulunalustaa

Joulunalusaika on täynnään kaikenlaista puuhaa niin että meinaa jäädä tanssitreenit vähemmälle, vaikka tarvetta olisi enemmälle. Viime viikolopun vietimme maalla eläinten vahtina, vahdittavina oli kanoja, kukko, koira ja kissa. Hyvin meni eläinten kanssa ja maalla oli viihtyisää alati jatkuvasta vesisateesta huolimatta. Ja yläkerrassa oli loistava treenitila peileineen!

Maanantaina pidin siellä maalla lyhyen tunnin treenin kun kerran pääsin peilin eteen jossa oli hyvä hinkata koreografian visuaalista ilmettä paremmaksi, sekä kokeilla erilaisia käsiliikkeitä. Koreografia on nyt loppusilausta vaille valmis ja sitä silaamista onkin paljon! Oli antoisaa ja tuli oikein lämmin. Harmittaa kun nämä mun kädet ovat sellaiset pökkelöt jotka eivät näytä kovin sulokkailta tai luuttomilta vaikka kuinka vääntäisi ja kääntäisi, mutta harjoittelemalla sen kai saa korjattua. Ehkä.

Tänään oli haaveissa pitää toinen kotitreeni, mutta haaveeksi taitaa jäädä. Ensin kävin ruokakaupassa ystävän autollisella avustuksella että saadaan jouluna pötyä pöytään ja kahviteltiin siinä samalla - oli ihana olla ulkona kun aurinko paistoi, oli vaaleanpunaisia pilviä ja välillä satoi hiljakseen jalkarätin kokoisia lumihiutaleita! Kotona juoruilin puhelimessa pari tuntia ja sitten ommelsin yhden pikkuisen joululahjan ja väsäsin Spotifyhin talvisen musiikkilistan (tosi tärkeellistä hommaa!) ja nyt pitäisi joulusiivota ja illalla vielä paketoida lahjat. Sitten enää uupuukin jouluruokien valmistus joka jäänee persjantai-illalle joulusaunan jälkeen jonne pääsee sitten töistä päästyä. Harmittaa vähän että to ja pe on tylsät 11-18 työvuorot jolloin ei oikein kerkiä mitään ainakaan aamulla kun kuitenkin heräilen tooooosi hitaasti ja illalla ei kanskaan ole aikaa juuri mihinkään kun on jo myöhä kun on kotona ja kuitenkin väsy. Mutta onneksi töissä saa silloin pitää tonttulakkia! *<:o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti