torstai 17. marraskuuta 2011

Treenailua

Tänään on hyvä päivä! Pitkästä aikaa. Alkusyksy meni valtaisan väsymyksen merkeissä enimmäkseen, jaksoin vain pakolliset kuviot eli työn ja muut velvoitteet. Tanssit jäivät vähiin, olemattomiin oikeastaan. Ajattelin tanssimista ja liikkeitä ja kaikkea oppimaani paljon ja musiikkia kuunnellessani mietin mikä sopisi oman koreografian taustalle. Omaa koreografiaa olisi tarkoitus alkaa kokoilla tässä syksyn kuluessa.

Lähdin marraskuun alun Tallinnan tanssimatkalle puolentoista kuukauden treenamattomuuden jälkeen aika jännittyneenä ja jäykkänä, mutta se teki sen mistä haaveilinkin, eli puhalsi uutta intoa ja halua tanssia enemmän ja paremmin. Siitä asti ollut aika nousujohteista tämä olo ja energisyys. Nyt pitää vähän katsoa ettei mene liikaa kierroksille kun siitä saattaa seurata hypomania ja se ei ole kivaa koska sitä seuraa vääjäämättä romahdus, eikä nyt huvittaisi romahdella. Vaan tanssia :)


Tänään treenasin toista kertaa Sharon Kiharan technique and conditioning DVD:tä, tein drillit eli harjoitukset ja perehdyin hienoon, hitaaseen koreografiaan. Sen ajattelin opetella nyt syyspuhteiksi. Näyttäisi olevan mulle sopiva, eli hidas ja melko lyhyt :) Loppuvenyttelyineen meni pari tuntia treenaamiseen. Teki hyvää.

Haaveissa olisi että joka päivä tulisi tehtyä jotain tanssin eteen, edes venytyksiä. Olen melko jäykkä ja ihan perustekniikkaakin tulisi hioa ja treenata päivittäin. Vatsan eri lihasten liikuttelu toisistaan irrallisina osioina ei myöskään vielä suju kovin vakuuttavasti - eli työsarkaa riittää! Harmittaa toisinaan suunnattomasti kun olen jo näin vanha ja vasta nyt löysin lajini. Olisinpa tanssinut nuoresta asti! Toisaalta haluan uskoa ettei koskaan ole liian myöhäistä tehdä sellaista mistä nauttii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti