keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tanssia Tallinnassa!

Jee, äsken juuri tuli ilmoitus että ilmoittautuminen on alkanut kun Samantha Emanuel tulee huhtikuussa opettamaan ja esiintymäänTallinnaan. Sinne on pakko osallistua!
http://www.yahna.eu/

Viimekerta Tallinassa oli marraskuun eka viikonloppu fantastisen Mira Betzin opissa ja se oli mahtava kokemus kaikinpuolin. Siellä oppi uutta, muutakin kuin tanssiaskelia, hän jakoi kokemustaan esiintyjänä ja tehtiin improiluharjoituksia joissa sai nauraa vääränä, sekä kävelyharjoituksia joissa liikuteltiin toista kättä oman sisimmän mukaan. Mira oli ihana, lämmin ihminen ja kuten eräs kurssilainen lopuksi totesi, olisin minäkin ottanut hänet mielelläni kotiini mukaan.

Sieltä tarttui mukaan tanssi DVD-treeniä Sharon Kiharan kanssa ja tanssistudio Müstikan hieno paita. Muuta ei keritty shoppailemaankaan, sillä perjantaina oli yksi workshop Miran kanssa, lauantaina oli yksi Bollywoodtanssityöpaja,yksi Miran tunti ja illalla Galashow ja sunnuntaiaamuna vielä viimeinen workshop. Siitä ei kerinnytkään muuta kuin ravintelisyömisen (African kitchen - hyvää kasvisruokaa edullisesti) kautta lauttasatamaan ja kotiin.

Kiva reissu joka antoi paljon inspiraatiota ja halua treenata enemmän ja hioa liikkeitään sekä esiintymistä ja kasvattaa lihaksien lisäksi rohkeutta ja omaa ilmaisua. Toivottavasti huhtikuun reissu tulee olemaan yhtä antoisa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti