tiistai 29. marraskuuta 2011

Lomailua

Eihän ne asiat ikinä mene niinkuin suunnittelee, tulee heti mieleen kaksikin aiheeseen liittyvää sanontaa: Life is what happens to you while you're busy making other plans ja If you want to make God laugh, tell him about your plans. Niinhän se menee. Ei siis mene niinkuin suunniteltiin.

Nyt on lomaa vietetty jo monta päivää, en ole tikkiäkään ommellut enkä askeltakaan tanssinut. Olen maannut sohvalla ja sängyllä nukkuen tuntikausia migreenin kourissa. Kerkisihän siinä vähän yli kaksi vuorokautta olemaan terveyttä kunnes lähes jokakuukausittainen migreeniystävä tuli taas kylään. Täsmälääkettä ei ollut eikä noi muut tropit auttaneet joten kärsin sen vaan läpi. Tänään on vika päivä, eli pientä vihlontaa otsalohkossa joka yleensä lähtee viimeistään pois iltapäivän kahvikupillisella jonka nautin heti tämän kirjoittamisen jälkeen.

Vei aika paljon fiilistäkin alas tuo särkyileminen ja nyt pitää kaivella joitain motivaatio- ja muita lähteitä että saisin taas innon päälle. Tuo lepovaihde on aika voimakkaasti nyt läsnä ja siitä irroittautuminen vaatii varmaan joitain järeitä aseita - en tiedä vielä mitä. Tänään ainakin on ohjelmaa joten tulee ulostauduttua neljän seinän sisältä, se tekee varmaan hyvää ja vähän ravistelee koteloitumista. Saan tänään lapsienergiaa ja sekin on vain hyvästä. Kyllä tämä pimeyskin tekee oman osansa siinä että tekisi mieli vetää peitto korville ja herätä auringonpaisteeseen vaikka maaliskuussa, sopivasti synttäreiksi.

Kuulin myös että torstain treeniaika on peruttu, joten tämän viikon haaveilluista kolmista kolmituntisista treeneistä näköjään vain yksi toteutuu, eli perjantain tanssit. Mutta kai sekin on parempi kuin ei mitään.  Huomenna voisi (jos jaksaisi) kotitanssia myös kun ei ole muutakaan virallista ohjelmaa vielä huomiselle eikä torstaille - jotenkin vain on helpompaa mennä jonnekin 'virallisesti' kuin alkaa himassa heilua. Mutta katselen nyt rauhassa mitä tapahtuu, yritän olla stressamatta kun on kerta loma! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti