sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ggrrr - ystäviä??

Noin mun koirat varmaan ajatteli, kun lauantaina kävi kaverikoira heihin tutustumassa. Netissä koirapalstalla tutustuin tyttöön jolla on loppuvuodesta Romaniasta adoptoitu koira Melody joka on tosi samanlainen kuin Miky, paitsi että on tyttö ja turkissa mustaa. H-K ja Melody tulivat meille lauantaina kylään ja vähän jännitti miten koirat toisensa ottavat, kun Miky helposti pelkää ja ärisee vieraille koirille, eikä Melodyllekaan ole helppoa tutustua vieraisiin karvakavereihin.

Melody, Miky ja Pixie leikkivät lumessa

Kätevää kun ne on niin samankokoisia kaikki!
Mutta hyvinhän se meni - noi romanialaiset jotenkin tunnistavat toisensa ja nämäkin tulivat heti juttuun keskenään, kuin olisivat vanhoja tuttuja! Käveltiin lenkki metsässä ja tultiin meille jatkamaan juttua. Koiran emäntä H-K oli mukava ja juteltavaa riitti ja koirat olivat melko leppoisia, Miky vähän murahteli välillä kun koki olevansa jotenkin ahtaalla - vissiinkin. Varmaan seuraavalla kerralla menee jo vielä paremmin!

Melody on niin kaunis

Pixie, Miky ja Melody sylikoirina
Tässä koiralenkeillä olen jo tutuille koirakavereille ja heidän isännilleen ja emännilleen kertonut että muutamme tältä alueelta pois. Se on siinä mielessä vähän kurja, kun noita karvakorvakavereita on tullut yllättävänkin paljon. Sulo, Sulo, Siiri, Karo, Topi, Rolle, Floppy, Tsina, Luna, Rekku, Veeti ja Netta, nuo ainakin on meidän kavereita joille ei tarvii yhtään murista eikä haukkua. Ja koirien omistajien kanssa tulee välillä rupateltua pitkät tovit. Se on kivaa!

Naapurin Netta rakastaa Mikyä, mutta se on melko yksipuolista


Mutta eiköhän me löydetä uusilta kulmilta uusia kavereita :)

Viime viikolla kävin läpi laatikoita ja papereita ja muistoja ja karsin turhaa pois, varmaan pari kiloa paperia lähti keräykseen. Ensi viikolla aletaan pikkuhiljaa pakkailla. Hain töistä ison kasan pahvilaatikoita joten se on järjestettynä siskon avustuksella. Ja ystävät ja kaverit on luvanneet apuaan kun pitää autolla hakea ja viedä ja hoitaa ja muuttomiehiä ollaan saatu jo ihan kiva lauma kasaan!  Eiköhän se tästä, onhan tässä vielä yli kuukausi aikaa muuttopäivään :)


4 kommenttia:

 1. Ihania pikku hurmureita! Meille ei oikein ole vierailla koirilla asiaa, meidän lauma on tosi tarkka reviiristään. Tsemppiä pakkaussessioihin! Varmaan löytyy uusia kavereita muuton jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maija! Meille onneksi voi tulla kaverikoiratkin kunhan Miky on saanut tutustua rauhassa ensin pois omalta reviiriltä :) Ja suurkiitos tsemistä, sitä todella tarvitaan! :)

   Poista
 2. Koirien kanssa on helppo tutustua uusiin ihmisiin ulkona. Jos haluaa tutustua naapureihin, kannattaa lainata jostain koira tai lapsi ellei ole omasta takaa, muuten ei pääse yhtään niin hyvin juttusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta! Ikinä ennen en ole tutustunut näin ihmisiin kuin nyt koirien kanssa - joskaan ei ole aavistustakaan mikä ihmisten nimi on, mutta koirien nimet kyllä tiedän, ja jostain syystä muistankin vielä :D

   Poista