tiistai 15. marraskuuta 2011

Terve!

Jo muutaman vuoden olen mielessäni pyöritellyt ajatusta omasta blogista. Pulmaa tuotti aihe, mistä kirjoittaisin, tanssista, joka on tärkeää, käsitöistä ja neule- ja virkkuuprojekteista, kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa elämisestä, terveiden elämäntapojen metsästyksestä vai kenties vapaaehtoisesta lapsettomuudesta. Kaikki ovat tärkeitä asioita elämässäni ja kausittain joku niistä on aktiivisemmin esillä kuin jokin toinen aspekti. Joten päätin nyt sitten kirjoittaa siitä kaikesta. Millaista on elää kausittain, välillä jaksaa ja välillä ei. Joskus tehdä paljon ja joskus ei juuri mitään.

Horoskooppimerkkini on kalat, ne uivat eri suuntiin. Nouseva merkki on vaaka jossa kaksi vaakakuppia heiluvat ylös ja alas. Sairastan kaksisuuntaista mielialahäiriötä jossa mielialat sahaavat edestakaisin - joten tasapaino ja sen tavoittelu ja opettelu on keskeinen osa elämääni.

Tällä hetkellä tärkeitä asioita joihin kohdistan energiaani ovat Tribal Fusion Belly Dance jota treenaan itseohjautuvasti ystäväni kanssa lähinnä dvd-levyiltä ja välillä käymme (varojen sallimissa rajoissa) ulkomailla treenailemassa loistavien opettejien ja tähtien johdolla. Neulon ja virkkaan myös mielelläni sekä värkkään esiintymisvaatteita tanssia varten. Joitain tilausompelutöitä olisi myös jonossa odottelemassa inspiraatiota. Myöskin valokuvaus, piirtäminen, terveysasiat, kierrätys ja ekologisuus ovat lähellä sydäntäni.

Katsotaan millainen sillisalaatti tästä nyt tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti